slope

Skiferie på Geilo

Fra skibakker til terrengpark

Geilo har utfordringer for skikjørere og snowboardere på alle nivåer. Du kan velge mellom 39 bakker i forskjellige vanskelighetsgrad - alt fra barnebakker til svarte løyper. 35 km med løyper gir stor variasjon selv på en lengre ferie. Ellers står tre terrengparker klare, hvor Geilo har vunnet flere utmerkelser av snowboardforbundet.

En favoritt hos barnefamilier

Geilo er en av de beste skidestinasjoner for barnefamilier, med fire barneområder med saktegående skiheis og skibånd. Skiinstruktørene er lett å forstå og barna nyter det sosiale samværet med andre barn. Du kan bestille både privattimer og gruppetimer. Trollklubben Barnehage tilbyr barnepass i en tømmerhytte rett ved skibakken, hvor barn mellom 0 og 8 år kan bli passet på noen timer eller en hel dag, og oppleve flere aktiviteter både inne og ute.

Snøsikkert og enkelt å reise til Geilo

Geilo ligger i Hallingdal, midt mellom Oslo og Bergen. Takket være vår beliggenhet, er Geilo en snøsikker skidestinasjon med ordinær skisesong fra midten av november til slutten av april.  

Det er svært enkelt å reise til Geilo, enten det er med bil, tog eller buss. Se våre reisetips her! 

I tillegg har vi egen skibuss som går fra tidlig morgen til etter heisens stengetid for å frakte gjester til og fra skisentrene. Busstider finner du her.