Geilo skiskole

Invester i ski glede som varer livet ut - book skiskole!

Vi vil inspirere og utvikle deg på snø og bidra til at din skiferie blir et uforglemmelig positivt minne – invester i skiglede som varer livet ut.

Geilo Skiskole er bygget rund sitt fantastiske team med erfarne, profesjonelle og dedikerte instruktører. Vi stiller høye krav til utdanning og kunnskap og vi har tre viktige felles egenskaper – lidenskap for ski og snowboard, dele skiglede og evnen til å lære bort. Om du nå er helt nybegynner eller ekspert, så vil Geilo Skiskoles kunnskapsrike instruktører lede og inspirere deg videre i utviklingen på snø. Geilo Skiskole tilbyr privat undervisning og gruppeskiskole. Uansett hva du velger får du profesjonell veiledning til personlig utvikling, skiglede, mestring og ikke minst trygghet i skianlegget.

Vi tilbyr instruksjon og inspirere deg i Alpint, Snowboard, Telemark, Langrenn og ski/ snowboard kjøring for funksjonshemmede. Vi har også guider for truge turer, akekonkurranser og andre vinterarrangementer. 

Gruppeskiskole

- For deg som vil lære å stå på ski sammen med andre.

Med trygghet vil du kunne tøye grenser å føle at du behersker noe du trodde lå utenfor dine begrensninger. Geilo Skiskole tilby gruppekurs for barn og voksen mandag-torsdag. Våre grupper er små og vi tilbyr 4 nivåer, fra nybegynner til avansert. All undervisning tilpasses gruppens ferdighetsnivå og gruppeskiskole er perfekt for deg som ønsker å lære sammen med andre.

Gruppe skiskole for barn handler om å skape skiglede ved å ha det moro og lære seg å stå på ski gjennom lek. Voksne benytter mer språk og teknikk, men har fortsatt leken og det sosiale i fokus. 

 

Gruppeskiskole: